Política de Privadesa

Inici > Legal > Política de Privadesa

Dades identificatives

Treballem per oferir-te a través dels nostres productes i serveis la millor experiència possible. En alguns casos, és necessari recopilar informació per aconseguir-ho. Ens importa la teva privadesa i creiem que hem de ser transparents al respecte.

Per això, i en els termes previstos en el REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d’abril de 2016 (d’ara endavant, “RGPD”) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i la LLEI 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic (d’ara endavant, “LSSI”), Molinos Industriales Madereros SA, d’ara endavant “MIMSA”, informa a l’usuari que, com a responsable del tractament, incorporarà les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris en un fitxer automatitzat.

El nostre compromís comença explicant-te el següent:

Es recullen les teves dades perquè millori l’experiència de l’usuari, atenent als teus interessos i necessitats. Som transparents en relació amb les dades que obtenim sobre tu i la raó per la qual ho fem. La nostra intenció és oferir-te la millor experiència possible. Per això, quan anem a fer servir la teva informació personal ho farem sempre complint amb la normativa, i quan sigui necessari, sol·licitarem el teu consentiment. Entenem que les teves dades et pertanyen. Per tant, si decideixes no autoritzar-nos a processar-les, pots sol·licitar-nos que deixem de tractar-les. La nostra prioritat consisteix en garantir la teva seguretat i tractar les teves dades d’acord amb la normativa europea.

Si desitges obtenir més informació sobre el tractament de les teves dades, consulta els diferents apartats de la política de privadesa que es troben a continuació:

 

Comoditat al Malalt SL
C/ Ramón y Cajal, nº30, bajos
25003 Lleida
Tel. 973 270 514
mob. 629 129 520
https://www.comoditat.com

Quins dades personals recopilem?

Les dades personals que l’usuari pot arribar a proporcionar són:

 • Nom, adreça i data de naixement.
 • Número de telèfon i adreça de correu electrònic.
 • Ubicació.
 • Informació relativa a pagaments i devolucions.
 • Adreça IP, data i hora en què has accedit als nostres serveis, navegador d’internet que utilitzis i dades sobre el sistema operatiu del dispositiu.
 • Qualsevol altra informació o dades que decideixis compartir amb nosaltres.

En alguns casos, és obligatori omplir el formulari de registre per accedir i gaudir de determinats serveis oferts al lloc web; a més, no facilitar les dades personals sol·licitades o no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se o participar en qualsevol de les promocions en les quals es sol·licitin dades de caràcter personal.

Per què i per a què tractem les teves dades?

A COMODITAT AL MALALT tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb les següents finalitats:

 • Gestionar comandes o contractar algun dels nostres serveis, ja sigui en línia o a les botigues físiques.
 • Gestionar l’enviament de la informació que ens sol·licitin.
 • Desenvolupar accions comercials i realitzar el manteniment i gestió de la relació amb l’usuari, així com la gestió dels serveis oferts a través del lloc web i les tasques d’informació, podent realitzar avaluacions automàtiques, obtenció de perfils i tasques de segmentació dels clients amb l’objecte de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques i necessitats i millorar l’experiència en línia del client.
 • En alguns casos serà necessari facilitar informació a les Autoritats o tercers per motius d’auditoria, així com gestionar dades personals de factures, contractes i documents per respondre a reclamacions de clients o de les Administracions Públiques.

Informem que les dades personals que s’obtinguin com a conseqüència del teu registre com a usuari formaran part del Registre d’Activitats i operacions de Tractament (RAT), que s’actualitzarà periòdicament d’acord amb el que s’estableix en el RGPD.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

El tractament de les teves dades pot fonamentar-se en les següents bases legals:

 • Consentiment de l’interessat per a la contractació de serveis i productes, per als formularis de contacte, les sol·licituds d’informació o alta en e-newsletters.
 • Interès legítim per al tractament de dades dels nostres clients en accions de màrqueting directe i consentiment exprés de l’interessat per a tot el relatiu a les avaluacions automàtiques i elaboració de perfils.
 • Cumpliment d’obligacions legals per a prevenció de frau, comunicació amb Autoritats públiques i reclamacions de tercers.

Quant temps conservem les teves dades?

El tractament de les dades amb les finalitats descrites es mantindrà durant el temps necessari per complir amb la finalitat de la seva recollida (per exemple, mentre duri la relació comercial), així com per al compliment de les obligacions legals que es derivin del tractament de les dades.

A quins destinataris es comuniquen les teves dades?

En alguns casos, només quan sigui necessari, COMODITAT AL MALALT proporcionarà dades dels usuaris a tercers. No obstant això, mai es vendran les dades a tercers. Els proveïdors de serveis externs (per exemple, proveïdors de pagament o empreses de repartiment) amb els quals COMODITAT AL MALALT treballi poden utilitzar les dades per proporcionar els serveis corresponents, no obstant això, no utilitzaran aquesta informació per a fins propis o per a cessió a tercers.

On emmagatzemem les teves dades?

En general, les dades s’emmagatzemen dins de la UE. Les dades que s’enviïn a tercers que no pertanyin a la UE, ens assegurarem que ofereixin un nivell de protecció suficient, ja sigui perquè comptin amb Normes Corporatives Vinculants (BCR) o perquè s’hagin adherit al “Privacy Shield”.

Quins drets et corresponen i com pots exercir-los?

Pots dirigir les teves comunicacions i exercir els teus drets mitjançant una sol·licitud al següent correu electrònic: comoditat@comoditat.com.

D’acord amb el que estableix el RGPD, pots sol·licitar:

 • Dret d’accés: pots demanar informació de quins dades personals disposem sobre tu.
 • Dret de rectificació: pots comunicar qualsevol canvi en les teves dades personals.
 • Dret de supressió i a l’oblit: pots sol·licitar l’eliminació prèvia blocatge de les dades personals.
 • Dret de limitació al tractament: suposa la restricció del tractament de les dades personals.
 • Dret d’oposició: pots retirar el consentiment del tractament de les dades, oposant-se a que segueixin sent tractades.
 • Dret a la portabilitat: en alguns casos, pots demanar una còpia de les dades personals en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica per a la seva transmissió a un altre responsable.
 • Dret a no ser objecte de decisions individualitzades: pots sol·licitar que no es prenguin decisions que es basin únicament en el tractament automatitzat, incloent l’elaboració de perfils.

 

En alguns casos, es podrà rebutjar la sol·licitud si demanes que s’eliminin dades necessàries per al compliment d’obligacions legals.

A més, si tens alguna queixa sobre el tractament de les dades pots presentar una reclamació a l’autoritat de protecció de dades.

 

Qui és el responsable de l’exactitud i veracitat de les dades facilitades?

L’usuari és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonarant a COMODITAT AL MALALT de qualsevol responsabilitat al respecte. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció. COMODITAT AL MALALT es reserva el dret de finalitzar els serveis contractats que s’hagin celebrat amb els usuaris, en el cas que les dades que hagi facilitat siguin falses, incompletes, inexactes o no estiguin actualitzades.

COMODITAT AL MALALT no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d’elaboració pròpia i de les quals s’indiqui una altra font, pel que tampoc assumeix cap responsabilitat en quant a hipotètics perjudicis que poguessin originar-se per l’ús d’aquesta informació.

COMODITAT AL MALALT es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent inclús limitar o no permetre l’accés a aquesta informació. Es responsabilitza COMODITAT AL MALALT davant de qualsevol dany o perjudici que pugui patir l’usuari com a conseqüència d’errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per COMODITAT AL MALALT sempre que procedeixin de fonts alienes a la mateixa.

A més, l’usuari certifica que és major de 14 anys i que posseeix la capacitat legal necessària per a la prestació del consentiment pel que fa al tractament de les seves dades de caràcter personal.

 

Com tractem les dades personals dels menors d’edat?

En principi els nostres serveis no van dirigits específicament a menors d’edat. No obstant això, en el supòsit que algun d’ells es dirigeixi a menors de catorze anys, de conformitat amb l’article 8 del RGPD i l’article 7 de la Llei 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), COMODITAT AL MALALT exigirà el consentiment vàlid, lliure, inequívoc, específic i informat dels seus tutors legals per al tractament de les dades personals dels menors. En aquest cas, s’exigirà el DNI o una altra forma d’identificació de qui presti el consentiment.

En el cas de majors de catorze anys es podrà procedir al tractament de les dades amb el consentiment de l’usuari, llevat d’aquells casos en què la Llei exigeixi l’assistència dels titulars de la pàtria potestat o tutela.

 

Quines mesures de seguretat apliquem per protegir les teves dades personals?

COMODITAT AL MALALT ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les Dades Personals legalment requerits, i procura instal·lar aquells altres mitjans i mesures tècniques addicionals al seu abast per evitar la pèrdua, el mal ús, l’alteració, l’accés no autoritzat i el robatori de les Dades Personals facilitades a COMODITAT AL MALALT.

Obrir xat
Necessites ajuda?
Hola 👋
En qué puc ajudar-te?